Maserati подлудява света с първия си електрически автомобил - GranTurismo

...
 Maserati подлудява света с първия си електрически автомобил - GranTurismo
Коментари Харесай

Новото Мазерати Гран Туризмо: вижте го първи

 Maserati подлудява света с първия си електромобил - GranTurismo Folgore.

Компанията разкри няколко спецификации още през март, а в този момент, с помощта на видеоклип в YouTube, оповестен в канала на автомобилния производител, можем да забележим по какъв начин наподобява автомобилът.

Видеоклипът, сниман по време на Седмицата на колите в Монтерей, съставлява просто пет минути, в които основният дизайнер Клаус Бусе и основният шеф по връзките Мария Конти описват за характерностите на автомобила, до момента в който вършат обиколка по красивите пътища към Пебъл Бийч. По някаква причина Maserati разреши на комика Себастиан Манискалко да се качи на автомобила, с цел да опише няколко смешки.



Този видеоклип е първата медия, в която обществеността може да види новия Folgore без прикритие, без камуфлаж. Ако би трябвало да сме почтени, множеството от панелите наподобяват непроменени спрямо предходния GranTurismo, който се появи за първи път през 2007 година Единствените разлики наподобява са променената предница, която е заимствана от кросоувъра Grecale, и бронята, в която към този момент има порт за зареждане.

Вече знаехме, че GranTurismo Folgore ще развива до 1200 к. с. с тримоторна напълно електрическа система. Busse и Conti настояват, че автомобилът ще може да форсира до 60 мили/ч за 2,6 секунди и да развие оптималната скорост от над 200 мили/ч - спрямо първичната поръчка от 186 мили/ч през март.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР